Individuele vrijheid, gezamenlijke ervaringen
Individuele vrijheid, gezamenlijke ervaringen

OpWegwijzers

Bij CamperAvontuur.com begrijpen we dat de weg naar een geweldige reis soms wat begeleiding nodig heeft. Daarom hebben we OpWegWijzers samengesteld, zodat je elke stap van je avontuur met vertrouwen en gemak kunt nemen. Of je nu op zoek bent naar reistips, route-aanbevelingen, lokale informatie of praktische suggesties, onze OpWegwijzer is jouw kompas naar een onvergetelijke reis.

Dus, laat ons je begeleiden op je reis, of je nu een ervaren avonturier bent of net begint aan je ontdekkingsreis. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw reis te laten schitteren.

Op dit moment bieden wij de volgende OpWegWijzers aan:

Het hele jaar door – Een gepersonaliseerd routeplan

Jij voert je eigen reis op eigen tijd, wij geven je input voor mooie routes, leuke overnachtingsplekken en praktische tips.

 Juni 2024 – Op Reis in Polen: Camperavontuur door het Hart van Europa – female only

Speciaal voor alleenreizende vrouwen met camper of caravan. Er is veel ruimte voor vrijheid, maar anderzijds zijn er ontmoetingsplekken waar je je ervaringen kunt delen en samen kunt genieten van een wandeling, of een bakje thee. We organiseren naar wens gezamenlijke activiteiten. Er wordt een online community opgezet, zodat je altijd contact op kunt nemen met de rest van de groep. Alleen maar toch samen!

December 2024 – Zandschepen en Sterrenhemels: Camperen in Mauritanië

Dit is een heel avontuurlijke bestemming, die ook te doen is met een camper die niet 4×4 aangedreven is. We gaan ter plaatse de woestijn verkennen met 4×4 voertuigen. Slapen onder de sterrenhemel, rondstruinen in de oudste bibliotheken ter wereld. Een land als Mauritanië heb je nog nooit meegemaakt! We organiseren deze reis met onze lokale partners.

Wil je alleen reizen, maar zoek je hulp bij camperhuur? Of praktische informatie en een reisidee? Wil je liever dat we alles voor je regelen? Campings en camperplaatsen boeken? Eventueel ook tickets bestellen bijvoorbeeld voor de Plitvic watervallen? Of zoek je een begeleide groepsreis? Wij denken met je mee en ontzorgen je waar gewenst.

Met onze contacten kunnen we je helpen in minder voor de hand liggende bestemmingen. We hebben zelf al wat ervaring met reizen met de camper. We waren een jaar lang onderweg met Remco de Campert!